Holtman is al meer dan 20 jaar de specialist van de veluwe voor uw maatwerk!

Wij ontvangen u graag in onze zaak aan de Markt in Harderwijk voor een intake om precies te weten wat uw wensen en eisen zijn voor het maatpak. Gaat u trouwen of wilt u juist een goed businesspak, wij denken graag met u mee!

Om het maatwerk perfect op uw lijf af te maken maken wij gebruik van pasmodellen, zodat de het colbert, de broek, de kraag, etc. perfect aansluit. Daarnaast hebben wij ook overhemden (strijkvrij) op maat en manteljassen op maat.

Nadat wij u wensen hebben vertaald in materiaalsoorten/keuzes, alle maten juist zijn afgenomen zal het maatwerk in productie worden genomen in ongeveer vijf weken. Bij aanvang van het pak meten wij deze nog eenmaal door zodat het pak precies op uw maat aansluit.

 
 

U kunt contact met ons opnemen 0341 - 41 44 41, mail naar r.verdouw69@gmail.com
of kom langs in de winkel te Harderwijk, Markt 2.

 

Uw trouwpak op maat

 

De mooiste dag van je leven, trouwen! Dit moet een feest zijn van uitnodiging, ringen, tot taart en het feest. Niet geheel onbelangrijk is het trouwpak van u als bruidegom, maar ook de pakken van uw getuige! Denk aan mooie kleurencombinaties, stropdassen die overeenkomen en dit alles perfect afgestemd met de kleuren van de bruid!
Wij willen u hier graag in adviseren.

Op maat gemeten en daardoor op het lijf geschreven. Meer aandacht, meer keus, meerwaarde en meerkleurig. Dit alles naar jouw wensen met de ondersteuning van ons vakmanschap. BEKIJK HIER ENKELE VOORBEELDEN.

 
 

Business time

 
 

Holtman staat bekend om zijn MAATWERK. Maatwerk voor uw business, is het voor uw zelf, of is het voor uw complete bedrijf. Holtman kleed bedrijven of afdelingen aan zodat iedereen een goed pak heeft dat past bij de uitstraling van het bedrijf én belangrijk de persoon dat perfect past tot in de detail.

Een kleine preview van onze STOFFEN COLLECTIE voor ons maatwerk,
klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.

Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs of wij nodigen u graag uit in onze zaak!
Holtman Mannenmode-  Markt 2, Harderwijk, 0341 41 44 41 of stuur een e-mail: winkel@holtmanmode.nl

 
Maatwerk en meer

 

Naast de pakken op maat verzorgt Holtman Mannenmode ook OVERHEMDEN OP MAAT, JAS OP MAAT & COLBERTS OP MAAT!

 


 
HOLTMAN MANNENMODE HARDERWIJK PAK OP MAAT MAATWERK PAKKEN OP MAAT MARKT 2 HARDERWIJK
 

MARKT 2  HARDERWIJK